Om

Vi er Vibranta
Der teknologi gir næring til innovasjon, og våre folk driver suksess. Bli med oss ​​mens vi former fremtiden sammen.

Bevist suksess

Velkommen til Vibranta!

Vi er et selskap med et oppdrag om å transformere teknologi til muligheter, og vi opererer innenfor flere spennende områder, inkludert telekommunikasjon, fibernett, apputvikling, nettstedutvikling og markedsføring. Vi tror på kraften av synergier innenfor vår bransje, og vi er stolte av å være en pådriver for innovasjon.

Vibranta er mer enn bare et selskap – vi er en familie. Vårt fokus er ikke bare på teknologi, men også på våre dyktige medarbeidere som er hjertet av vår suksess. Vi er forpliktet til å investere i våre ansatte, og dette gjenspeiles i vårt engasjement for å opprettholde en positiv atmosfære. Vi arrangerer regelmessige samlinger og teambuilding-arrangementer for å styrke båndene mellom oss og for å opprettholde høy moral blant teamet vårt.

Hos Vibranta verdsetter vi åpenhet og god kjemi på arbeidsplassen. Vi tror at en ansatt er den mest verdifulle investeringen, og vi søker personer som deler vår visjon og ønsker å vokse med oss ​​i de kommende tiårene. Vi oppfordrer ansatte til å føle eierskap i selskapet og fremme deres vekst og utvikling.

Vi er fast bestemt på å ha det gøy på Vibranta samtidig som vi opprettholder profesjonalitet og høy motivasjon. Vi ser på hver dag som en mulighet til å bygge hverandre opp, samarbeide med våre kunder og sammen nå nye høyder. Med vår lidenskap for teknologi og vårt engasjement for våre ansatte og kunder, ser vi frem til å forme fremtiden sammen.

Velkommen til Vibranta – hvor teknologi møter muligheter, og mennesker er vår største styrke.

Administrasjon

Chief Executive Officer

Dan Petter Tveit

Bergen

Chief Sales Officer

Martin Lockwood Meyer

Bergen

Chief Operating Officer

Daniel Hatlestad

Bergen